Aan de slag met Lyric

Lyric wordt comfortabel geplaatst in de gehoorgang door een getrainde audicien tijdens een routinebezoek, zonder operatie of verdoving. Klaar om te ervaren wat Lyric-hoortoestellen voor u kunnen doen? Bel ons nu op 0800-22 000 55 om een afspraak te maken bij u in de buurt.

Get started with Lyric - visit a provider

Hoe u aan de slag gaat met een vrijblijvende proef van Lyric-hoortoestellen:

1. Een afspraak vastleggen

Enkel een erkende specialist van Lyric kan bepalen of een Lyric-hoortoestel geschikt is voor uw graad en type van gehoorverlies. Om een afspraak te maken met uw dichtstbijzijnde Lyric-specialist, belt u ons op 0800-22 000 55. Onze Lyric-specialisten zullen graag al uw vragen beantwoorden en u een professionele specialist van Lyric aanbevelen.

2. Bezoek een leverancier van Lyric

De eerste Lyric-afspraak neemt ongeveer  90 minuten in beslag. In die periode kan de Lyric-leverancier een gehooronderzoek uitvoeren en de grootte en vorm van uw gehoorgang opmeten. Indien u in aanmerking komt voor Lyric-hoortoestellen, zal uw leverancier de juiste maat van het toestel voor u kiezen en het programmeren voor uw gehoorprofiel. U kunt uw eerste afspraak verlaten met een geplaatste Lyric!

 

3. Probeer Lyric vrijblijvend

Wij zijn er helemaal zeker van dat u dol zal zijn op Lyric-hoortoestellen, daarom bieden wij aan om ze vrijblijvend te proberen. Met onze proef kunt u ervaren hoe het is om Lyric te gebruiken zonder enige verbintenis of kostprijs voor de toestellen. Indien u nog nooit eerder een hoortoestel hebt gedragen, zult u wellicht geluiden herontdekken die u hebt moeten missen tijdens deze proefperiode. U kunt er zelfs voor kiezen om terug te keren naar uw leverancier van Lyric om verschillende programmeerinstellingen te testen.

4. Lyric-abonnement kopen

Lyric-hoortoestellen worden gekocht volgens een jaarabonnement. Een traditioneel hoortoestel kan tussen 1400 en 3000 euro kosten. De prijs van Lyric-hoortoestellen wordt door de specialist bepaald op basis van uw hoorbehoeften. De kosten van Lyric worden doorgaans niet gedekt door de zorgverzekeraar. Vraag uw Lyric-specialist om meer informatie.

 

Voordelen van een abonnementsmodel

  • Automatische technologische upgrades – zodra nieuwe Lyric-technologie verschijnt op de markt, zal u zonder extra kosten uitgerust worden met de nieuwste toestellen.
  • U weet precies waarvoor u betaalt - uw abonnement omvat bezoeken aan uw Lyric-specialist voor vervanging van de Lyric-hoortoestellen. U zal nooit hoeven te betalen voor batterijen, reparaties of cerumenfilters!
  • Jaarlijkse keuze - Mogelijkheid om elk jaar te beslissen of Lyric  nog steeds uw voorkeur geniet als hooroplossing.
Wilt u meer weten? Vul het formulier aan de rechterzijde in om onze gratis informatieset te downloaden en meer informatie te ontvangen over zorgeloos luisteren met Lyric!

 

 

9 op 10 klanten zijn “erg tevreden” met de geluidskwaliteit van LyricrGebaseerd op een enquête met 100 patiënten die gedurende minstens 30 dagen gebruik hebben gemaakt van Lyric

Lyric OneSourceHearing