Ervaar een natuurlijke geluidskwaliteit zonder problemen

De Lyric-technologie levert een geweldige, natuurlijke geluidskwaliteit op en is 100% onzichtbaar. De Lyric-hoortoestellen worden diep in de gehoorgang geplaatst en maken van de natuurlijke anatomie van het oor gebruik om geluid naar het toestel te leiden, waar het dan wordt versterkt naar het trommelvlies. Gebruikers ervaren een hoger vermogen om te bepalen vanwaar de geluiden komen. Dit wordt directionaliteit en lokalisatie genoemd. 86% van de Lyric-gebruikers is het ermee eens dat de geluidskwaliteit van de Lyric-hoortoestellen te vergelijken is met natuurlijk geluid.qGebaseerd op 100 patienten die gedurende minstens 30 dagen gebruik hebben gemaakt van Lyric

Meer informatie over geluidskwaliteit

Voordelen van Lyric-hoortoestellen

  • 100% onzichtbaar  - Niemand zal weten waarom u beter hoort, behalve uzelf. Omdat ze diep in de gehoorgang worden geplaatst, zijn Lyric-hoortoestellen 100% onzichtbaar.
  • Ongeëvenaarde luisterervaring, de hele dag en elke dag opnieuw - Door de unieke plaatsing van Lyric diep in de gehoorgang blijft het daar maandenlang zitten, zodat u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt horen.
  • Zonder problemen - U kunt het Lyric-hoortoestel gebruiken tijdens uw dagelijkse activiteiten zoals slapen, douchen, sporten, autorijden, een theatervoorstelling of concert bijwonen, een film kijken, een hoofdtelefoon opzetten of praten aan de telefoon. Met het Lyric-hoortoestel is het elke dag inbrengen of verwijderen overbodig geworden, ook zijn er geen batterijen om te vervangen.

 

"Het is geweldig om wakker te worden en de geluiden van je huis te kunnen horen."

-Libby, Lyric-patiënt

9 op 10 klanten zijn “erg tevreden” met de geluidskwaliteit van LyricrGebaseerd op een enquête met 100 patiënten die gedurende minstens 30 dagen gebruik hebben gemaakt van Lyric

Lyric OneSourceHearing